Začetni tečaj jadranja:

Šola jadranja
Začetni tečaj jadranja - tečaj je namenjen tako tistim ki so že okusili lepoto jadranja, kot tudi tistim ki se bodo z jadrnico srečali prvič. Tečajniki se na tečaju samem spoznajo s pripravo plovila za izplutje, ponovimo pravila o izogibanju in trčenju na morju, z osnovami plovbe z jadrnico in samim jadranjem, vlogami na plovilu tako med plovbo kot tudi različnimi manevri, vplutje in izplutje ter odzivnost plovila pri obratih, posamezne "nove pojme" in poimenovanja posameznih delov jadrnice, različnih jader ter posameznih vrvi, itd...

 

Nadaljevalni tečaj jadranja:


Nadaljevalni tečaj jadranja - tečaj je namenjen tistim, ki so že kdaj pluli in tistim ki so opravili začetni tečaj jadranja in že poznajo posamezne zakonitosti jadranja. Na tečaju se kandidati z menjavo različnih vlog naučijo pripraviti jadrnico na izplutje, dvigovanja in spuščenja jader, izplutje in pristajanje jadrnice, manevra sidranja, reagiranja v različnih situacijah - npr. "človek v morju!", itd... Nadaljevalni tečaj jadranja pripravi tečajnika na samostojno plovbo z uigrano posadko.

 

Ponovitveni - osvežitveni tečaji jadranja:


Novost v letu 2015 bodo ponovitveni tečaji jadranja, kateri bodo namenjeni poletnim jadralcem oz. jadralcem ki se odpravijo jadrat le nekajkrat letno in želijo ponoviti in osvežiti znanje predno sami najamejo jadrnico in izplujejo bolj samozavestno pred dopustom.

Več informacij o teminih in cenikih na info@slomarine.si
Prijava na E-novice


*Ime in priimek:

*E-pošta:

 


 

Napoved za primorjeNudimo:

 • Darilni bon

  za naše tečaje, katerega lahko podarite vašim bližnjim.

  Izposoja plovil

  • Gumenjakov
  • Jadrnic
  • Ostalih čolnov

  Izposoja prikolic za plovila

Zanimive povezave


Pokrovitelji

Izdelava spletnih strani